Archive for the Theme Category

Saja

Posted in Saja, Theme, Wordpress on October 18, 2007 by Jablaii

Heeeee.. i like this new theme, its black and the fonts are big, senang di baca but ada yang ku inda suka bout this theme, it is narrow, cubatah wide sikit macam aku.. ekekeke.. and ku add new banner jua, eh inda plang new banner, i just edit sikit saja and one of my friend told me my wolf atu bida, inda nampak lawa hehehe.. malas ku kan lawa-lawakan.. biar tia mcm atu saja..

So as for now im gonna use this theme until ada new theme lagi and to mr wordpress (copyrite dari si Roseh nie) please make a new theme that is BLACK and can put TAGBOARD on the widget.. but most important is BLACK theme is a must, i love black..

Errr.. i was thinking kan move my blog ani to another site which is using my own domain name, macam dari hari atu sudah ku kan move but belum jua. Ada sudah ku buat but half way done hehehe…

Advertisements

Short Brief

Posted in Jagong, Theme on May 31, 2007 by Jablaii

Can’t blog panjang-panjang ari ani, my back sakit brabis, so inda dpt duduk lama-lama atas kerusi and i got migrain as well. Paksa ku ringkas kan saja what happened kemarin.

Last nite I went to Jagongians 70’s disco theme nite party at Tasek M with Roseh. Terpaksa U-turn ambil Datin Roseh sal ia malas kan driving lagi selepas ia rebonding rambutnya (nda jua brapa rambutnya ah.. hahaha :p). Lots of yummilicious food. Gboy bawaf satay, si Private “cook” Lontong, Goldie bawa Fetuccini, Ayam KFC contributed by Farah and hubby, Roseh bawa Maruku and I brought Shepherd’s Pie. Banyak lagi makanan yang nyaman-nyaman, inda ku ingat, terlampau banyak wah.

I dont have a costume, just pakai kaca-mata BASAR yg 70’s. Kami main game lotto, inda kami jadi main the JAPANESE GAME a, ngaleh saja ku bawa topeng, wasabi, etc utk mengenakan. AKu menang sekali dlm lotto and i won bout $1.60 saja. Jadi tah, nyanyat main ah, sampai the two ladies yang nda mau ikut main awal-awal jadi ikut-ikutan. Ada lagi sampai menang tu durang ah.

Pictures were not taken last nite, ada plang but malas ku simpan, nda ku mau xpose. Aku simpan gmbar makanan saja tia kali ah. Bah udah tah eh, kan melimpang ku, sakit badan ani udah. chowssssss………..

Aku Sakai..!!

Posted in Sakai, Theme, Wordpress on May 28, 2007 by Jablaii

Errr ok i am new to this WordPress thingy. So jangan tah kan mengucapkan aku sakai. Obviously plang “sakai” nie.. im still trying to browse and amai-amai this wordpress. Gosh i dont know how to begin.. cana ah..

Why in the hell i put Jablaii ani kan.. bida bah bidaaa.. si roseh ni suruh… but it sounds familiar plang.. like i said.. i wanna keep Jablai remain mystery and anonymous.. err tia karang.. ia jua karang xpose toh.. eeeeehhh i dont lyk toh..

Mana kan theme set upnya ani.. paloi eh.. sakai jua bana.. baik plang ku kai blogspot, dpt ku redirect my domain name sana, sini panya nda dapat.. uwaarrghhhh stress ku eh.. Udah tahnda dpt redirect domain name, inda lagi dapat di modify templatenya anie.. arrgghhh.. mesti jua berbali.. aaaarrgghhh stress eeehh.. bleh jadi mental wah lau kan memblog anie kah? maybe aku saja kali…

Ok i seriously need HELP.. HELP!!!… HELP!!!… SOS..!!!!

Seriously aku nda jadi makai anie.. dgn ini saya menutup rasmi wordpress saya di sini..

Sekian terima kasih..