Archive for the Scene Category

Suster Ngesot Scene Shot

Posted in Horror, movie, Scene on June 14, 2007 by Jablaii

 

Dvdnya ada sudah berjual rupanya di sini, boring eh. I just wish this movie main di cinema di Brunei. Baru siuk, meriah and scary especially meliat this movie with a girl, gerenti berteriak berabis durang tu.. err.. or aku yang berteriak kali.. hehe..

Im sure you guys sudah meliat the movie trailer di bawah ani kan. But ada some scenes yang ada kana censored, yang tidak kena mainkan dlm movie ini. So ini lah sebahagian scene shot dari filem Suster Ngesot.. ( teringat ku kan si Roseh ia mengusut arah ku tadi di msn, so i told her nanti ku buat movie cerita seram “Roseh Ngusut” hehehe.. )

Screen Shot From the Movie “Suster Ngesot

scenec.jpg

scened.jpg

scenea1.jpg

sceneb.jpg

scenee.jpg

Roseh, jangan ngusut saja, krg mcm di atas you ah but different style plang tu. You will be wearing pink, crawling like the picture above with a flower in your mouth hehe.. does that ring a bell?? ding dong.. hahahahahaha

 

 

 

 

Advertisements