Guys Nite Out

Mana kan tahan kan selalu mendengar girls nite out saja, so this time its guys nite out baby.. . Actually that nite i rejected banyak offer from me friends. My friend, Wira kan bawa aku meliat wayang AVP but i had to ditched him cos Alien and Predator just wasn’t my thang. Next i have a function at my nephew place at Tutong and i didn’t go there cos i still feel tired. Banyak lah my friends kan bawa aku jalan ani but this time inda ku dapat say no to them cos its the only right time ku dapat berjaur nie and lama udah inda berjaur with the jagongs guy

Ahha took me from my house and meet the other guys at the Rizqun hotel lobby. Then as usual, inda tau kan ke mana nie, typical of us. Inda ulah nie, di Brunei ani, inda tau kan ke mana di aga. So we decided to had our dinner. At first kan ke KFC Kianggeh, but inda jadi sal ujan barai-barai, then kan ke MOD di Jerudong, udah otw ke sana, inda jadi. Last-last ke KTM, Jerudong. Met si Ayu and her bf di sana. We then ke komunis, awal-awal atu aku kan turun ke komunis pakai afro wig si ahha, but inda ku jadi, bagi hawar wang..

Lapas dari sana, we then ambil si gdep, birthday boy. My planned was to bawa round2 saja di Taurean Gdg ah then ntar ia balik since rumahnya ampir jua bah hehe.. pi bagi kasian jua sal midnite mlm atu ia bday.Christmas eve inda berapa happening di Brunei, of cos lah we dont celebrate Christmas. But from what i heard banyak pulang party going on di Brunei during Christmas eve. The only tempat happening on the Christmas eve was at the NBT, Gadong where Mr Frosty and geng, santa and the deers ada di sana. Eh liat saja picture di bawah ani..

GNO GNO GNO

Guys Nite Out Guys Nite Out guys nite out

At first durang the geng suruh aku turun pakai Afro wig lagi but maas tah ku, bahapa kan memalukan diri sendiri, kalau berdangan, mana aja nih. So si Ahha tah makai aja Afro Wig ah. And mlm atu ketawa berabis ku meliat ia makai Afro wig ah, kreta melintas pun jalan perlahan and meliat si Ahha ani. And ada this father yang membawa anak-anaknya yang gauk atu tarus tunjuk arah si Ahha and cakap “Bowh bowh tu tu.. cuba liat rambutnya tu..” something like that lah.. ketawa tarus ku and i said to si Ahha “Macam badut ko ah, semua urg meliat kau” tarus eh di buka wig nya atu hahahaha.. bergambar tah kami di sana mcm artist badut sal si gboi pun makai wig atu.. ehh liat saja picture bawah ani… krg ku berceta lagi.. kan meliat Amazing Race Asia 2 ku dulu..

okay, abis udah ceta ARA2, sambung ceta ku.. lapas dari sana, kami melepak rah d Fountain cafe, kan nunggu midnite la di sana kn celebrate si gdep punya bday, small surprise la.. then kejumpahan si khairul, ex-jagong. By midnite, the waitress membawa mini cupcake sama candle for gdep, menyanyi tah kami beramai-ramai epi besday dengan layunya sal sorang2 dah low batt. At 1am, balik tah kami.. bersuraaaaaiii… aku balik, tarus liat dvd, movie marathon lagi, alum abis ku meliat dvd anie..

Till then.. oh yeah esuk ku post lagu-lagu baru dari indonesia, see ya..

One Response to “Guys Nite Out”

  1. Gdep's Adorer Says:

    Wah Gdep kh tu? i hope he’s the Gdep yg me kenal😉.. peace Jablai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: