Nada Mood

Sorry I have no mood to update my blog..

Been coughing very bad for the last two weeks sudah, makan ubat antibiotik udah, alum jua baik-baik lagi, 2 butul ubat batuk dah abis ku minum, still alum baik. Makan segala permint yang untuk melegakan kerongkong dan leher seperti Freshman, Strepsils, woods, etc.. tapi alum jua baik batuk ku.. esssshhh sasak ku.. udah jua ku beranti sigup for 6mths, kali datang tia batuk-batuk ani, essshh yatah memberi kan bersigup semula lagi nie.. ahakz..

Oh yeah.. if you guys tanya kenapa inda bawa ke hospital. My answer will always be the same, I hate hospital.. apa inda.. sudah tah tunggu berjam-jam, then ubat krg kena bagi tu.. ubat panadol sama ubat batuk.. yatah saja tu. I can get that medicine di kedai tambi belakang rumah ku bah, inda payah berque berjam-jam.. hehe

Aku berserah dan redha atas segala cobaan dan dugaan yang di beri oleh Allah S.W.T

Sabaarr.. Sabaarr… uhuk.. uhuk..

2 Responses to “Nada Mood”

  1. Jablaii .. sabar saja dugaan yang dilanda batuk yang susah kan di cure … bawa tah berusaha ubat lain … .. jangan makan ubat yang sama …hehe.. macam DR saja aku ahh .. ahaha …. k … get well soon bro… ehh sorry inda tbalas msn mu hari atu.. ku away way tu.. atas katil wah kali udah tu…

  2. Aaahhh okay toh dude.. ko andang jua udah DR.. DR LOVE.. ekekekeke.. bh thnx bro..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: