Archive for November, 2007

Bintang Hatiku

Posted in Download, Indon, MP3, Music Video, September Band, VIDEO, You tube on November 29, 2007 by Jablaii

September Band – Bintang Hatiku

Yang kini engkau cinta sebagai bintang hati
Teruslah berpijar hingga saat kau lelah
Kau hanya bisa temani untukku ..saja…
Hingga besok ku berarti

betapa cintaku untuk kau hias
Sebagai bintang hatimu
Hingga hari sekian
Cintamu utuh bersamaku

#Chorus
Engkau dinda yg ku puja
Teruslah bermimpi indah
Hingga hariku menjemput impian
Engkau dinda yang ku sayang teruslah berharap
Bahwa aku bintang hati yang terindah

Bila usai cintamu ku hanya bisa
nyanyikan lagu ini untukmu

Ouuhhhhh……

Engkau dinda yg ku puja
Teruslah bermimpi indah
Hingga hariku menjemput impian
Engkau dinda yg ku sayang teruslah berharap
Bahwa aku bintang hati yang terindah…………

Click here to download this song

Suspended..??

Posted in suspended, You tube on November 29, 2007 by Jablaii

Errkss.. my youtube account has been suspended.. so i guess any music video that I’ve uploaded in here couldn’t be played eyh.. sorry for that guys.. it says that i’ve uploaded a copyright video.. like duuuuuuhh~~ I downloaded the videos from a copyrighted site too.. so its even what..  @#$%^&**()#$%^&

Well its okay.. i just take it from somone elses video saja.. *wink*

Medication

Posted in hospital, Lungs, Medication, Ripas, X-ray on November 29, 2007 by Jablaii

I am beginning to like the hospital soooo much.. i really really loving it.. NOT (paused kajap and thinking – mcm pernah ku blog sal ku suka hospital ani.. hmmmm…) yes pernah ku blog sudah sal ani.. see how i love going to the hospital nowdays.. NOT.. NOT.. NOT…!!! I just hate waiting.. if wait for 30mins, that is fine but waiting for about 1 to 2 hrs.. that is waaay too much..

You see.. yesterday around 1130am, i went to the hospital for my next appointment regarding bout my right kidney. The doctor told me to come and meet him directly, no need to register lagi. But Sudah ku sampai sana, lain tia.. they asked me to wait.. so i waited for almost 45mins, sama jua ceritanya nie macam kalau meregister kan jumpa doctor. So i was called to meet the doctor and he examined me thoroughly again. He then want to check on my blood and take a new x-ray lagi but this time it is regarding bout my lung cos i told the doctor that i have been coughing non stop for almost 2 mths now.

Then the female nurse bawa ku ke bilik lain for a sex.. errkss salah.. to ambil my blood, she asked me to sit down on the bed and relax sikit. Di sapunya anaesthetic, suruhnya aku genggam my hand and di ampas2nya tangan ku ani so she can find my urat. Kali di masukkannya jarum di sebelah lengan tangan kiri ku. Tapi bukan rah my urat di masukkannya jarum ani. Then she tried on my right hand. Sama jua, di masukkannya jarum but bukan rah urat ku atu. both of my hand ani kana bagi small bandage. Then nurse ani suruhnya aku buat X-ray dulu, they will do it again lapas ku ber xray.

Lapas Xray, ku kena suruh masuk ke dlm bilik untuk ambil darah lagi, this time the male nurse yang kan buat. He thought only my left hand saja yang sudah kana cucuk, sekalinya terkajut ia meliat arah my right hand pun ada bandage lapas kana masukkan jarum. Then ia cuba masukkan jarum on my right hand lagi, he couldn’t find my urat. Then he tried on my left hand, inda jua ia tercari.. okay 4 kali sudah jarum ani kana masukkan rah tangan ku. Then ia cuba lagi on my right hand, this time he found my urat, finally.. sakit kali ah, 5 kali kena cucuk jarum atu rah tangan ku.

Last nite, terpaksa ku ke hospital lagi to check on my blood result and my lung x-ray result. Yes i have to wait for 30mins before the doctor called me in. Actually the nurse atu yang cuai inda bagitau the doctor, suruhnya ku duduk. lungsThen i saw the doctor and tegur him, he said lama sudah sampai, i said yes and the nurse suruh tunggu. Then he brought me to his office and di checknya my blood result, it was okay. But he shows a weird look when he looked at my Lung X-ray. He said my lungs look ok but ada some part of my lung looks different. He asked me to wait again cos he wanna wait for a consultant doctor to arrive to look on the x-ray. H e wasn’t really sure bout the x-ray and he need to consult with another doctor about my x-ray ani. But I wasn’t that penyabar, i told the doctor i couldn’t wait for another half an hour and asked him if he can call me when they find out about my lungs result.

Oh my, satu penyakit selesai, satu penyakit datang lagi.. datang tak di jemput.. dugaaan dugaaaan… isk isk isk

Bored

Posted in bored, Ghost, Ghouls, pocong, Scary on November 27, 2007 by Jablaii

……………. and this is the part that i hate so much, wanna know why?

 

While uploading the latest songs in the server, i heard a bang or something like crawling outside my window, it’s like someone walking arah zinc atap di luar bilik ku ani. Kan di subuk, malas ku. I have no guts to look who or what it was outside my room ani, karang aku yang kana subuk balik oleh mata macam ani

Mata

Eeeeeeeeeiii seraam banget.. could it be ghouls? or could it be a ghost? or could it be a toing toing ghost (pocong).. eeeeeeeeeeeeeeii chabul.. sudah sudaah…

Sekian saja.. chowwwwwwwwwwwwww

Little Info

Posted in Info on November 26, 2007 by Jablaii

Hey guys, erm if you have a problem with downloading any of the songs posted in my blog, can you please inform me thru my email (jablaii@hotmail.com) or write it in the comment / complaint menu column and please be specific which song it is posted on and the name of the song, okay?

Good news, I’ve updated and replaced the old link to a new link for you to download the songs which is faster and easier, depends on your connections and your hard disk.

Adios

Regards,
Jablaii

Compilation Songs Part 8

Posted in Bruneian, Compilation, Download, Indon, Malaysian, MP3, November, Songs on November 25, 2007 by Jablaii

November Collection

  1. Maria – Aku Atau Dia (Bruneian Artist)
  2. Pei Pei – Kesepian (Bruneian Artist)
  3. Aliff Aziz – Ini Satu Kisah (Singaporean Artist)
  4. Anuar Zain – Lelaki Ini (Malaysian Artist)
  5. Matta – Ketahuan
  6. Andity – Semenjak Ada Dirimu
  7. Joel Ahmad – Sesungguhnya
  8. Michael Says – Lagu Laguku
  9. Nadia Vega & Aldiansyah – Cinta Sesaat (Ost Leak)
  10. Nidji – Biarlah
  11. Novi – Kau Cintaku
  12. Padi – Belum Terlambat
  13. Radio Hip – Hujung Dunia (Malaysian Artist)
  14. Repvblik – Ku Sadari
  15. Vagetoz – Penyesalanku
  16. De Java – Selamat Jalan
  17. Friska – Satu Cinta
  18. Hiro – Cinta
  19. Kerispatih – Kawan (New Single)
  20. Lala – Langkah Baru
  21. Merpati Band –Tak Selamanya Selingkuh Itu Indah
  22. Michael Says – Tak Terganti
  23. Andra & The BackboneHanya Dirimu

The Butterfly

Posted in Download, Indon, MP3, music, Songs, Soundtrack, The Butterfly on November 23, 2007 by Jablaii

The ButterflySatu lagi film remaja yang berunsurkan CINTA akan di tayangkan di panggung terdekat anda pada bulan Disember ini. The Butterfly mengisahkan cerita tentang 3 sahabat, Vano (Andhika Pratama), Tia(Poppy Sovia) dan Desi (Debby Kristi) yang mencari erti kehidupan sebenarnya.

Hubungan Tia dan Desi Sangat rapat sehingga sikat Tia sangat protektif dan membuat Desi tergantung padanya. Timbul lah satu permasalahan apabila Vano jatuh hati pada Desi, sedangkan Desi tahu Tia sangat menyukai Vano. Ahirnya Desi dan Tia decide menjadikan Vano sebagai teman biasa sahaja.

Desi merencanakan sebuah perjalanan panjang bersama Tia dan Vano di hari lahirnya yang ke 20, tiba-tiba dalam perjalanan, Desi jatuh sakit. Tia dan Vano memutuskan untuk menghala balik ke Jakarta, tetapi Desi ingkar dan tetap ingin meneruskan perjalanan. Di sini mereka mempelajari banyak tentang cinta, persahabatan dan tentang kehilangan.. keduanya..

Film ini akan di tayangkan di cinema pada 6hb December 2007 ini

OST THE BUTTERFLY

  1. Melly Ft Andhika Pratama – Butterfly
  2. Melly – Happy Butterfly
  3. Adeff – Bahagia Untukmu
  4. Melly – Tak Apa
  5. Instrumental – Waltz Butterfly Score
  6. Adeff – Sang Rasa
  7. Melly – 3 Cinta (New Remix)
  8. Melly – Lelaki Idaman
  9. Melly – Kupu-kupu
  10. Instrumental – Mellow Butterfly Score
  11. Melly – Seputih Hati
  12. Instrumental – Sang Rasa Score