Ngaleh bah

Macam aku ngaleh seharian hari ani. Bangun ku tidur, tarus ke dapur prepare for our open house esuk. Actually sudah ku prepare kemarin, motong-motong ayam dah but for 300 pax atu, 2 jam baru tah mau abis motong ayam. Then tadi lapas motong-motong sotong, i went to Hua Ho Mall with my mom membeli barang lagi yang inda cukup. Then ke Supa Save Mabohai and then Ke Millimewah Lambak to buy daging, hopefully 10 kilos of beef atu cukup for 300 pax. Errkkss berguruh.. paksa ku laju-laju menaip nie.. and its 12:13am baru tadi ku naik ke atas ke bilik dari pukul 3:30pm ku di dapur saja till 11:30pm. Hebat aku atu eh.. alum lagi mandi, ani kan mandi tah ku ni, tapi melayan dulu kawan2ku di MSN, durang ani bertanyakan apa menu ku esuk for open house..

So if anyone ask me whats the menu for tomorrow, well here is my menu for my open house and yes aku yang memasak tu for tomorrow

Lunch Menu

Kerabu taugeh & Manggo

Mixed Salad

~~~~~~~~~~~~~~

Nasi Putih

Nasi Briyani Kambing

Daging Rendang

Sambal Tumis Sotong

Stir Fry Chicken With Cashew Nuts

Blackpepper Beef

Mixed Vegetables

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kuih Muih Hari Raya

Biskut Hari Raya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Free Soft Drinks

 

————————————————————————–

EVENING MENU

Mixed Salad

Falafel

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nasi Briyani Kambing

Nasi Putih

Laksa Penang

Cheese Macaroni

Macaroni Goreng

Stir Fry Chicken With Cashew Nuts

Black Pepper Beef

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kuih Muih Hari Raya

Bread & Butter Pudding (insyallah)

Ice Longan and Red Date Tea (Insyallah)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Soft Drinks

Teh Tarik

 

Thats my menu for tomorrow.. so datang, jangan tak datang.. foods are limited.. from 12 noon – 10pm only. Sapa tak datang rugi and oh yeah if ada ku terlupa memsg you guys, sorry ah but if you happen to read my blog, so you are invited. So just come. Call me or msg me if you guys kan datang.

See ya all tomorrow.. chowssssssss..

 

2 Responses to “Ngaleh bah”

  1. Aiiii. Rugiiii sayaaaa. I only read your blog todayyyyyyyyyy😦

    But that’s alright. I had a very terrible headache & sorethroat yesterday anyways. Still having them thought.😦

    P.S. I miss you daleng.

  2. Hehehe.. i mish you too.. lol😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: