Reception

Gossshh i hate traffic jams.. especially di Gadong, I don’t like toh..!!! Last nite we were in a rush to attend the reception of the Saudi Arabia National Day at Rizqun Hotel, Gadong. Sekali di sana tah paling teruk traffic jam nya, hujan lagi tu. The jemputan was at 7:30pm and we were at Gadong sudah at 7:25pm tapi traffic di sana atu Masyallah… panjang hantap waaah.. especially along jalan Centrepoint Hotel to the Mall, almost 15mins inda bergerak bah kereta di depan, but then sikit demi sikit, bergerak jua. We thought we were late but terliat ku kereta embassy pun terstuck dalam jam atu. Kereta the guest of honor pun terstuck di depan kami, so ok lah and it was like 7:40pm udah. Then masa dalam kesesakan lalu lintas atu (standard bahasa ku atu), suddenly audio kereta ku tertutup sendiri. Gerenti sajuk ni batteri kereta ku. I pray to God supaya kreta ku atu inda terberenti tengah-tengah jalan raya, mun inda, lagi disaster. Makin tia teruk jam di Gadong atu and siapa jua kan menyurung nanti kereta ku.

Anyways, udah sampai ke round about depan mall atu, rupanya ada this prado car memblock tengah-tengah, i believe she wants to go to the exit way ke pasar, she came from jalan dari kedai komunis. Cana tah kan kereta bergerak if she blocked the road, eh susah jua eh pemandu wanita ani, takut kan masuk sikit-sikit. So sudah ia kana bagi jalan, baru tah ia jalan sikit but takut-takut jua ia kan masuk, so I just block the car yang datang dari pizza hut and jalan sikit-sikit ke depan menuju ke pasar, then i made it and she was still there terstuck and memblock the road, so obvious eh pemandu wanita ani. Then my sister cakap, apa nih.. inda jua semua bini-bini catu.. my mom ketawa saja.

Its 7:50pm and the Guest of honor udah masuk ke dalam hotel, kami masih stuck di kawasan the mall. Then i showed our invitation card to the security, he then bagi kami parking which has been reserved to the guest saja. Alhamdulillah baik jua kana sediakan parking. At 8:00pm baru tah kami keluar dari kereta and tarus masuk ke hotel. Masuk saja kami ke ballroom area (inda ku tau apa nama tempat atu), National anthem of Brunei and the national anthem of Kingdom of Saudi Arabia kena mainkan. We then duduk at this large table, only us saja duduk sana, siuk eeh.. after the speech from the Ambassador of Saudi Arabia, then acara memotong kek di adakan. Then baru tah makan. The food was lovely and yummy.. Butter Prawn was one of my most fav food, apa inda, its a tiger prawn. Ada Nasi Briyani, fried chicken, cod fillet in tomato sauce, kebabs and mostly arabian food lah. Masa tengah sibuk-sibuk makan, ada this arabic kid wearing the Saudi traditional dress (jubah putih bah) duduk with us. My mom then asked siapa this kid and who’s the parents, rupanya anak duta Saudi. He has been in Brunei for 2 mths and he went to JIS. Ia nada banyak kawan di Brunei and want to make friends with me, kasian bunyinya ia atu. Banyak lah cerita kami atu.. he then bawa the arabic coffee for us, which is nyaman.

pic1.jpg

The reception abis at 9:30pm (inda pulang saya pasti tu ah) then everyone taking pictures, i met my old classmate di sana jua. I then saw the Palm tree decoration untuk simpan buah kurma, lawa wah. I asked the son of the Saudi Ambassador if i can take the deco back home, he just laughed.. hek eler ketawa pulang ia, aku serious kali aah..

pic2.jpg

(lawa kah inda nie??)

Sesudah atu, on the way keluar dari ballroom atu, we were given a goody bag compliment from the Saudi Embassy. Inside the goody bag ada Al-Quran with the tafsir (i like) and a poster of the Ka’abah.

To be continued…………………………………………………………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: