Creepy

Habis dah CSI: New York, masa untuk sambung cerita ku, tapi apa ah, I am still thinking what should I write, my mind is still somewhere, I couldn’t concentrate, bising wah tv ani. And its about this iklan (chinese advert) about this guy yang jual Pirated DVD to some people and everybody say “Hai Choo Laaa” meaning “I’ve seen it”, urghh so annoying. Tapi yang paling annoying when this guy woke up from his weirdest dream and when he turn left, he then saw this Fat ghost kid and said “Hai choo Laa” with a small girlie voice.. that is really annoying and funny a bit. Next time ke kadai komunis ku and say “Hai choo laaa” hehehe..

Arrgghhh Damn… Nip/Tuck is showing rite now, one of my favorite Tv Series. Should I continue later this blog or just carry on blogging. I say, just carry on. Don’t wanna waste time lagi. So tadi petang, after “work” I helped my mother to menyucur kuih, I don’t know what “buah” it is but my mother told me it is Buah Sikun..?? errr Sukun?? eh wateva la, so long ujungnya ada bunyi “KUN”. The taste is sweet and nyaman, soft and tender. Then I made Teh tarik coz usually after 5pm everybody balik sudah from kerja, berkumpul and minum-minum sambil bercerita.

sukun2.jpg
(Cucur Sukun/Sikun)

sukun.jpg

(Cucur Sukun/Sikun with teh tarik)

Sorry for the low quality picture, biasa lah, saya tidak mampu membeli camera Nikkon, ani pun pakai Handphone Nokia Camera.

Masa di dapur tadi while me waiting for the rest of my siblings turun ke dapur untuk minum petang, my mom told me that for the last few days, she saw 2 men walking in front of our front gate, along our simpang rumah atu lah, wearing kain pelikat with white cara melayu. She said she always saw these two guys wondering around between 4:00 – 4:15am. I told her probably the Indonesian workers kan ke masjid sembahyang Subuh. But she said Orang Indonesia apa pulang, inda jua ada di sini ani rumah berbuat, lagipun masjid jauh jua dari sini and nda jua ada surau berhampiran ani, dan lagi Azan Subuh pukul 4:55am kan pukul 5 pagi. She said again bukan sekali dua ku nampak orang ani, tapi hari atu aku nampak orang tua jalan kaki depan pagar rumah, macam kan masuk ke dalam saja. Baik jua mulah bapamu udah bagi penangkal supaya iblis sama syaitan inda dapat masuk ke kawasan rumah kami ani. I just kept quiet cos I know what she saw was not Human after all. She then said mesti Iblis atau Syaitan tu kan mengacau aku. Oh Mann.. its Freaking creepy. This Frightens me, inda tah ku berani lagi balik akhir nie kalau berjalan. No wonder kalau selalu ku balik pukul 2 pagi, lain rasa ku bila nutup pagar, bau kemenyan lah, bunyi macam urang bersiul-siulan lah, but aku buat kedundung saja ( don’t know in Englishnya) hehehe..

My mom usually sees things, I mean she can see makhluk halus, she’s not afraid of them. She pernah berlawan with this “thing”. I remember dulu when she saw this thing hanging on the tree, she asked me to go inside the house and she picked a small pebbles and di baca-bacanya tia batu atu and she threw it at the tree, lapas atu i heard the voice of a women ke sakitan. Owhh Man, why am i telling you all these, its midnite sudah, paloi eh bagi kambang bulu.. lalalalalalala (buang kes)

Anyhooottsss.. Puasa is coming.. wuhuuu.. inda ku sabar nie.. all the evils, jins, iblis dan syaitan akan di gari for sebulan.. and at that time baru ku berani jalan balik akhir.. errr but roh-roh islam di bebaskan.. hmmm.. aduhh.. inda apa.. ia inda ngacau..

Bah sudah tah kali eeeh, enuff said.. chowwwsss..!!!

5 Responses to “Creepy”

  1. Menyesal I baca this post :S

    And aku sasak, nisfu syaaban came when I’m having the time of the month. Sasaaaak ku inda dapat puasa apa.😦

  2. lol Dalila, sal apa plang nyesal baca my post ani?? ekekekek

  3. Haha. Was reading it malam buta when I was alone tadi. Takut saya. Haha.

  4. haha no wonder.. hahaha sapa tah suruh baca tgh2 mlm buta, bwoh diidooiii🙂

  5. sukun lah bai bukan sikun…KAU SIKUN! *HAHAHA*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: