The Event

Was so tired to post on the event last Sunday. I am watching CSI:New York rite now but masa ani iklan, so aku type as fast as i can before the show is playing again. Sunday Morning, bangun awal at 8:15am, jarang ni ku bangun awal on Sunday, selalunya tgh hari baru ku bangun tu during the weekend. Bangun awal pun inda jua gunanya cos my other siblings tidur jua masih and the car alum jua berpindah kan. (Break kajap, CSI main lagi)..

cont…

Iklan lagi. neways.. at 9am, i went to ambil and minjam kerusi at my mom’s friend. Then at 10am, baru kami start bergotong royong melap kerusi, menyusun kerusi di kem and masang meja. At 1pm orang catering datang and at 2pm everyone udah siap2 mandi apa berbaju, aku saja alum mandi and siap2 cos i have things to do lagi, like menyusun kuih-muih, make sure the sitting area is arrange banar-banar.. urghh stop lagi.. CSI main.. brb.. .. Ok back.. macam banyak iklan wah.. buat blog pun beriklan ani wah.. lol.. ok where was I, oh yeah i have to make sure all the sittings area are really arranged inside and outside. At 3pm baru ku mandi and bersiap-siap. Rupanya ada udah my cousins datang lapas ku mandi ah, awal durang datang, jemputan starts at 3:30pm but they were here awal udah, or aku lama di jamban kali.

At 4:00pm, rombongan laki-laki datang. so excited and busy brabis ku sampai nda ku terambil gambar lagi. I didn’t even masuk ke dalam mendengar rundingan durang. I was busy outside meliat ada incident happened, ada kereta accident, i mean melanggar secara sengaja. I should ambil picture but sibuk ku jua kana panggil ke dalam. at 4:30pm, Alhamdulillah rundingan pun sudah selesai, so the wedding will be next year February 2008, yayyy i still have time to lose weight hahaha..

So everything went well masa the event ah.. nuthing much i can story-story lagi, i was really damn tired and exhausted. Kaki ku pun sakit sal berdiri saja. i even went to sleep early last nite, mengaleh tah tu..

ayte thats all about it..

2 Responses to “The Event”

  1. *haha* dude! byk nya iklan..eh!aku sorang saja yg mem-bagi comment ani wah..hehe..maybe i shud tell them abt ur blog..meriah jua *hehehehe* inda wahhh~~!!

  2. niza niza.. biar tia eh nada comment, ko lah satu-satunya pembaca ku yg setia, the rest ada membaca pi malu-malu taie kucing kan bagi komen wawawawa.. eyhh jgn gtau drg eyhh sal blog ku anie.. and aku mau keep on mysterious btw.. :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: