Tired

FRIDAY
After friday prayer, i went online and surfed at airasia.com website and booked the ticket to KL there. But after i entered all the details and going to the final procedure, it didnt proceed. Aku minta advice from my friend, Hasza and she said better checked with the air asia travel agent if durang dapat my booking atu, takut-takut jadi double booking meaning double pay lah tu. I try to call them up tapinya inda berjawab, sampai ku aga ke sana, rupanya the office closed at 3pm. Wasting my time saja. Then I called the air asia travel agent di Malaysia and asked them if they have my booking. Luckily nda ada. Baik jua, mun inda menanggis eh.. double pay.

SATURDAY
10am went to Megaborneo to check if the price is sama macam yang dalam internet. But they were close jua, pedah eh. Ngaleh saja ku ke sana.That nite I went to my nephew’s house. Macam-macam acara on the berjaga-jaga nite. I lost the Dart tournament, lost the Sudoku game (i dont even know how to play that game, so kes antam-antam, kalah jadinya) and banyak lagi game yang ku lost, malas ku tulis semua di sini, bagi malu saja. Kalau menang, baik jua, ada jua kan di bangga kan. Aku tidur at my nephew’s house. We stayed up sampai 3am, main lotto hehe.. nada lah. Saja bercerita-cerita..

SUNDAY
Had to get up early, as usual, sibuk mendangani menyusun kerusi, meja and everything lah, typical lah tu. At 1pm guests are coming. All my friends like Madi, Yusmin, Wardun, Mini, Fauzi, Najib and the rest came. Its like a reunion for all of us again cos Me, Subhi (yang kan nikah hari ani), Wardun, Najib, Fauzi and the rests used to hangout together. Semua berkumpul dalam bilik Subhi, joking and makan sama-sama macam dulu.

At 2:30pm rombongan kami bertulak ke rumah pengantin perempuan di Kg Danau, Telisai. Kami mengunakan bus, siuk kali ah pakai bus atu ganya lambat kan sampai. Setengah Jam bah sampai di Tutong. Then the girls membawa barang-barangan hantaran and then Si Jembo (Subhi) kena suruh masuk. Di pendekkan cerita, Si Jembo di nikah kan dengan isterinya.

Tepat pukul 4:25pm dengan rasminya si Jembo sudah menjadi laki orang. Inda tah lagi niee ia berulah macam dulu-dulu hehe.. hopefully he’s not reading this..

5:00pm majlis berbedak di rumah pengantin bini.. then at 5:30pm baru tah rombongan kami balik ke rumah pengantin laki-laki. Then at 7pm baru tah berbedak di rumah Jembo lagi (Only for the family SAHAJA). Then makan.. then kami semua pengsan, ngaleh.

I went home at 8:15pm.. then sampai rumah, mandi and then solat. Online kajap, check what’s going on, then rasa kan pengsan.. and at 930pm aku sudah pengsan.

Bayangkan betapa letihnya saya pada waktu itu.. NGALEH kali ah..

2 Responses to “Tired”

  1. Tapi siuk jua…dapat dangani 2long menolong…walaupun ngaleh atleat u have a great time..!!!😛

  2. Jablaii Says:

    yeah i do have a great time.. berbaloi lah ngalehnya🙂 sadly masa ia kan kawin aku nada, im leaving to KL esuk, eh i mean karang..😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: