Archive for May, 2007

Compilation Songs Part 1

Posted in Album, Compilation, Download, MP3, Peterpan, Samsons, Songs on May 31, 2007 by Jablaii

To all Indonesian songs lover, I am so generous today by sharing you with their songs, not latest lah but its a nice compilation songs from different artists. My Intention of distributing their songs are not for selling but for sharing with you all. So Niat kamu kan download lagu ini adalah untuk persendirian sahaja dan bukan untuk di jual, ada faham tak? Mun faham.. bisaaiii…

To listen these songs, just click on the song title. To Download, right click your mouse Save Target Ass or Save Link Ass

  1. Kata Batik – Ingin Kembali
  2. X-Siklus – Kau Jiwaku
  3. Elmo – Akhiri Saja
  4. Tahta – Bolehkah
  5. Ten – Maafkan
  6. Ten – Untukmu Untukku
  7. Udara – Tak Bisa Tak Mencintaimu
  8. Qintamani – Sisa Cinta
  9. Syuga – Dan Kita
  10. Republik – Hanya Ingin Kau Tahu
  11. Kerispatih – Untuk Pertama Kali
  12. Meteor- Sendiri
  13. Pelangi Band – Tiga Perkara
  14. Lucky Wijaya – Ku Hanya Ingin
  15. Blue On Stone – Cahaya Hati

You guys can request any songs you want, I’ll try to look for it and put it in here, Insyallah.

Advertisements

46th Anniversary

Posted in Anniversary, Public Holiday on May 31, 2007 by Jablaii

Today is public holiday in conjunction of the 46th Anniversary of the Royal Brunei Armed Forces. So Happy 46th Anniversary to all my fellow armies in Brunei and to all my friends yang Askar atu, Kamu lah Perwira Bangsa dan Harapan Negara.

logo.jpg

Short Brief

Posted in Jagong, Theme on May 31, 2007 by Jablaii

Can’t blog panjang-panjang ari ani, my back sakit brabis, so inda dpt duduk lama-lama atas kerusi and i got migrain as well. Paksa ku ringkas kan saja what happened kemarin.

Last nite I went to Jagongians 70’s disco theme nite party at Tasek M with Roseh. Terpaksa U-turn ambil Datin Roseh sal ia malas kan driving lagi selepas ia rebonding rambutnya (nda jua brapa rambutnya ah.. hahaha :p). Lots of yummilicious food. Gboy bawaf satay, si Private “cook” Lontong, Goldie bawa Fetuccini, Ayam KFC contributed by Farah and hubby, Roseh bawa Maruku and I brought Shepherd’s Pie. Banyak lagi makanan yang nyaman-nyaman, inda ku ingat, terlampau banyak wah.

I dont have a costume, just pakai kaca-mata BASAR yg 70’s. Kami main game lotto, inda kami jadi main the JAPANESE GAME a, ngaleh saja ku bawa topeng, wasabi, etc utk mengenakan. AKu menang sekali dlm lotto and i won bout $1.60 saja. Jadi tah, nyanyat main ah, sampai the two ladies yang nda mau ikut main awal-awal jadi ikut-ikutan. Ada lagi sampai menang tu durang ah.

Pictures were not taken last nite, ada plang but malas ku simpan, nda ku mau xpose. Aku simpan gmbar makanan saja tia kali ah. Bah udah tah eh, kan melimpang ku, sakit badan ani udah. chowssssss………..

Samsons – Kisah Tak Sempurna

Posted in Samsons, You tube on May 29, 2007 by Jablaii

Aku memang tak berhati besar
Untuk memahami hatimu disana
Aku memang tak berlapang dada
Untuk menyadari kau bukan milikku lagi

Dengar dengarkan aku, aku akan bertahan
Sampai kapan pun sampai kapan pun

Maafkan aku yang tak sempurna untuk dirimu
Usailah sudah kisah yang tak sempurna untuk kita… kenang….

Andai aku dapat merelakan
Setiap kepingan ukiran kenangan
Andai aku sanggup menjalani
Setiap detik dan waktu mendatang dan..

Dengar dengar kan aku, aku akan bertahan
sampai kapan pun sampai kapanpun

Maafkan aku yang tak sempurna untuk dirimu
Usailah sudah kisah yang tak sempurna untuk kita…. kenang….

Dengar dengar kan aku, aku akan bertahan
Sampai kapan pun sampai kapanpun

Maafkan aku yang tak sempurna untuk dirimu
Usailah sudah kisah yang tak sempurna untuk kita…. kenang….

Latest album

Posted in Album, MP3, Peterpan, Samsons on May 29, 2007 by Jablaii

Peterpan – Hari Yang Cerah

peterpan022.jpg

Peterpan telah pun melancarkan Album ke-3 mereka, “Hari Yang Cerah” setelah selama 8 bulan menghasilkan album ini selepas album ke-2 mereka. Terdapat 10 lagu dalam album ini.

Tracklist :
01. Menghapus Jejakmu
02. Hari Yang Cerah Untuk Jiwa Yang Sepi
03. Di Balik Awan
04. Kota Mati
05. Melawan Dunia
06. Sally Sendiri
07. Lihat Langkahku
08. Bebas
09. Cobalah Mengerti
10. Dunia Yang Terlupa

I’ve Listen to all of the songs and yang ku suka adalah Menghapuskan Jejakmu, Hari Yang Cerah Untuk Jiwa Yang Sepi, Di Balik Awan, Kota Mati, Sally Sendiri, Lihat Langkahku, Cobalah Mengerti, Dunia Yang Terlupa, etc.. mostly kan semua lah ku suka. Cepat Beli the original album.

Samsons – Penantian Hidup

samsons.jpg

Samsons akan mengeluarkan album kedua mereka berjudul “Penantian Hidup” Pada bulan June ini. Ini adalah Album terbesar mereka kerna album ini di buat di 3 buah negara, Amerika, Australia dan Indonesia. Album ini agak berlainan dari album pertama kerna lagu ini menggunakan “Full Orkestra” yang di bantu dari Sydney Philarmonic Orchestra. Samsons juga berkolaborasi dengan musisi Erwin Gutawa.

Samsons belum lagi menyebutkan berapa buah lagu dalam album ani tapi ada sudah memainkan tiga buah lagu. Single pertama nya yang sudah ada video klipnya (krg ku simpan di sini) berjudul Kisah Tak Sempurna. Sementara, Single Kedua Berjudul Luluh (Aku ada ni) dan single ke tiga berjudul Hai Gadis, merupakan sambungan dari lagu Naluri lelaki dari album pertama mereka. (Sumber informasi dapat dari kompas.com)

Kalau kan mau dengar sebahagian dari lagu-lagu single Samsons, Awda boleh lah mendengar dari MP3 Player saya di dalam wordpress ini.

Sekiranya kamu kan mau download kesemua lagu-lagu latest Samsons and Peterpan, anda buleh mengemail saya atau tinggalkan comment ATAU nantikan website saya yang akan siap pada pertengahan bulan June ini, Insyallah.

Coffee Bean

Posted in Cafe, Coffee Bean, Eating out, Food, Restaurant on May 29, 2007 by Jablaii

Its been for ages ku inda ke CB. Aku ke CB pun cos si Roseh dragged me there.. eh no, we decided to meet up at CB. She wanted me to teach her how to do a banner. Setibanya ku di CB, Roseh tarus-tarus cakap to the waitress there “Apa senyum-senyum, he’s not my boyfriend”. Like what the hell, I was stunned, lama lagi tu berdiri bangang meliat the waitress and si Roseh. For your information, she is not my gf jua, we are just friend. Kena gossip wah us being couple, buleeh..

It was a nice hot sunny day. inda berapa ramai orang di sana. We were like bising di sana atu as if the cafe was ours. I ordered ice blended White Chocolate and as usual it took me half an hour to order just one beverage. Malas ku kan berdiri lama-lama dpn counter atu so i took the menu with me at my seat.

Macam-macam ragam terjadi di CB atu, my laptop dengan sendirinya main Surah Al-Fatihah, nyaring lagi tu. Panic lagi tu kan mendamiti volumenya, but fikir punya fikir, apa salahnya kan main ayat surah Al-fatihah. Tarus balik bah this English couple yang duduk sebelah kami, takut kali durang aku kan mengislamkan durang hahahaha..

Then keresahan tia parut ani lapar, rupanya aku alum lunch. Si Rose ani alum lunch tah jua. So we went to the food zone at Jaya Hypermart. Si Rose recommend the LAKSA, katanya nyaman. So i ordered the laksa udang at the EverFirst Restaurant Booth. Looks Yummy.

everfirst.jpg

(Ever First Restaurant Booth)

laksa.jpg

( Laksa Udang)

Presentation was ok. The Laksa was too oily. Udangnya sedikit and the soup was too fatty, obviously they are using coconut milk. Bit tawar and not spicy, just nice. Im giving a 5/10 saja. Not my kind of laksa after all.

Amai Punya Amai

Posted in Amai, MP3, Sakai, Wordpress on May 29, 2007 by Jablaii

Yes, don’t ask me why the topic pasal amai ani. All i can say last nite i was working on this blog thingy (WordPress) from 8pm – 3am because I wanna know how this wordpress works, how can i put tagboard and mp3 player in my wordpress. Amai punya Amai, nah dapat tia. I managed to put my mp3 player in here.

I’m Sure many of you sudah ada the mp3 in your wordpress and i know you guys would probably say “aii sakai jua, kebaruan kali anak ani”, sorry to say that So What gito loh.. I am sakai, so what.. yes i am new here. Kalau blogspot, it is easy to put tagboard because they provide you a “Html or Java script” in the sidebar column but this wordpress you have to pay if you want to edit the css and install the plug-in. Im not gonna pay for that. So why complain?? Because im not happy with the service provided. The widgets or gadgets or nudget (eh wateva lah you call it) are limited..

* Amaran : My blood go upstairs sudah *

Chewaahh blood go upstairs segala toh.. you dont make me speak in English aah, you understand me?? esshhh.. Ayt, im gonna go doing researching and amai amai-ing how to put tagboard in the wordpress…